Marianne's Pandaverzameling

Welkom

De bedoeling van deze site is om mijn complete panda verzameling online te hebben, zodat niet alleen ik er plezier aan beleef. Bovendien is een 2de reden, dat familie en vrienden kunnen zien welke items ik nog niet in de verzameling heb, zodat zij die kunnen meenemen als cadeautje. Via het menu links klikt u door mijn verzameling heen. Sommige categorieën hebben sub-categorieën. Deze zijn herkenbaar 'aan de rode stip'. In het rechter menu vindt u onder andere mijn dubbele items. Houdt de website in de gaten, de verzameling is nog lang niet compleet op internet te zien. 30 jaar verzamelen zet je niet 'ff gauw' op internet... Regelmatig zal ik dus nieuwe foto's plaatsen en nieuwe categorieën toevoegen. Laatste update met nieuwe foto's was op woensdag 17 november 2010.

Mijn verzameling is voorzichtig begonnen zo rond 1980/1981 nadat ik een keer een pluche Pandabeer had gekregen, ik werd hier helemaal verliefd op. Het echte actieve verzamelen (items kopen en krijgen omdat het een pandabeer is) kwam toen ik voor het eerst een echte panda heb gezien. Dat is in 1987 geweest toen er 2 panda's te logeren waren in SafariPark Beekse Bergen. -De panda's reisden via diverse dierentuinen over de hele wereld om aandacht en hulp te vragen voor de panda's in de bedreigde bamboebossen in China-
In het begin kreeg ik veel pluche panda's. Tja, ik zat destijds ook nog in m'n "pluche knuffel - fase". Momenteel ben ik echt selectief in wat ik koop aan panda items. Het moet er nu vooral mooi en goed lijkend uit zien. Of het moet gewoon erg apart zijn. Mijn ouders vinden met de regelmaat nog leuke panda-dingen. Als ze niks vinden, laten ze gewoon wat maken. Dat zijn dus echte unieke items! En dat is supergaaf, want ik ben de enige die dat speciale panda-item heeft!

Bent u/ben jij ook een verzamelaar? Kijk vooral even in 'mijn winkeltje', de bijbehorende prijzen zijn richtprijzen. De items zijn niet direct via de site te koop, maar op bestelling per e-mail. Dit om ook de mogelijkheid tot ruilen aan te bieden. In de loop der jaren komt er wel eens wat dubbel in de verzameling. Of heeft u/heb jij een verzameling maar wil de verzameling weg doen? Laat het even weten. Wellicht zit er iets tussen waar ik interesse in heb. Mail mij op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.